کد: 3062021 آبان 1389 ساعت 19:531.4K بازدید

كنگانی: دایی را محروم می‌كنند اما رفتار خودشان را نمی‌بینند

مدیر عامل باشگاه شاهین بوشهر گفت: علی دایی را به دلیل اعتراض به داوری محروم می‌کنند اما رفتار خودشان را نمی‌بینند.
كنگانی: دایی را محروم می‌كنند اما رفتار خودشان را نمی‌بینند

مجيد حسيني کنگاني پس از پايان بازي با استقلال در حالي که به شدت از داوري سعيد بخشي‌زاده ناراحت و معترض بود، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حق ما اين نبود که امروز چنين برخوردي شود. حق اين تماشاگراني که از بوشهر آمده بودند اين ناداوري نبود.
وي افزود: سه روز است به آقاي عنايت زنگ مي‌زنم تا بگويم اين داور را براي بازي ما انتخاب نکند اما او موبايلش را خاموش کرده است. مگر چنين موضوعي مي‌شود؟ آقاي عنايت شايد کسي با شما کار مهمي داشته باشد.

کنگاني تصريح کرد: در جريان بازي در نيمه اول داور خطايي که نبود را خطا گرفت. پنالتي که خطا نبود، پنالتي اعلام کرد. من نمي‌دانم چه طور کمک او که 80 متر نزديک‌تر ايستاده چنين خطايي را اعلام نمي‌کند. حرف هم که مي‌زنيم ناراحت مي‌شوند. آقايان علي دايي را محروم مي‌کنند اما خودشان چنين برخوردهايي مي‌کنند.
مدير عامل شاهين بوشهر ادامه داد: من هيچ وقت تيمم را بيرون نمي‌کشم اما اين وضع داوري کردن نيست.
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

كنگانی: دایی را محروم می‌كنند اما رفتار خودشان را نمی‌بینند | ورزش سه