به نقل از سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا، واديم آبراموف پس از برتري 2 بر صفر در ديدار افتتاحيه مقابل قطر درباره اين بازي اظهار داشت: براي مردم قطر بسيار متاسفم، چون اين براي آنها يک جشن بزرگ بود که آن را خراب کرديم.
وي بازيکنانش را تحسين کرد و گفت: آنها عالي بازي کردند، اما اين حداکثر توانشان نيست. فکر مي‌کنم از اين هم بهتر مي‌توانيم بازي کنيم. 3 امتياز گرفتيم و خوشحاليم. نبايد براي بازي بعد دست روي دست بگذاريم. از اين پيروزي لذت مي‌بريم، اما به بازي بعد فکر خواهيم کرد.
آبراموف تاکيد کرد: همه اعضاي تيم نقش مهمي براي ازبکستان در طول تورنمنت بازي خواهند کرد، اما حالا مشکل من اين است که بازيکنان خوب زيادي روي نيمکت ذخيره‌ها داريم و همه‌ آنها نمي‌توانند بازي کنند. آنها حرفه‌اي‌ هستند و بايد اين را درک کنند که وقتي که از روي نيمکت برمي‌خيزند، همچنان مي‌توانند نفش‌آفرين باشند.