علي سعيدلو در حاشيه مراسم افتتاحيه ورزشگاه 6 هزار نفري انقلاب همدان اظهار داشت: يک تيم وقتي مي‌تواند در ليگ برتر موفق باشد که مردم آن شهر احساس کنند تيم خودشان است و شما در بخش گسترده‌اي از فصل نتوانستيد اين حس را به هوادارانتان منتقل کنيد.
وي ادامه داد: عمده دليل سقوط تيمي چون پيکان هم همين نکته بود و شما وقتي بازي‌هاي اين تيم را تماشا مي‌کرديد، تماشاگران اندکي را روي سکوهاي ورزشگاه مي‌ديديد.
رئيس سازمان تربيت‌بدني خاطرنشان کرد: مشکل شما پول نيست و وقتي مي‌توانيد موفق شويد که عشق به تيم را روي سکوها ببريد.
وي يادآور شد: در جلسه‌اي از مسئولان فدراسيون خواستيم که قضيه تباني و اعتراض پاس همدان را به‌طور جدي بررسي کنند.
سعيدلو با ممکن بودن انتقال امتياز براي پاس همدان تأکيد کرد: اگر اين اتفاق افتاد، که چندان هم دور از دسترس نيست، بايد کاري کنيد که تيم حفظ شود و تيم را با اعتبار خود و با اتکا به بازيکنان همداني ببنديد. رقابت اصلي براي کسب سهميه تيمي که امکان حضور در ليگ برتر را ندارد، بين همدان و مشهد است.
وي گفت: در هفته‌هاي انتهايي نتايج خوبي گرفتيد و وقتي به امتياز 35 رسيديد، فکر کرديد همه چيز تمام شده، غافل از اينکه فوتبال آبستن حوادث زيادي خواهد بود.
وي تصريح کرد: همه هيئت‌هاي ورزشي استان همدان از کمک‌هاي رئيس جمهور بهره‌مند مي‌شوند و همچنين همه ورزشکاران همداني در رشته‌هاي مختلف بايد به‌صورت يکسان مورد توجه قرار گيرند.
معاون رئيس جمهور از افتتاح هزار پروژه ديگر در سال‌هاي آينده خبر داد و افزود: همه مسئولان که شامل دولت، استاندار و مديران استاني مي‌شوند حامي ويژه همه رشته‌هاي ورزشي در اين استان هستند.