کد: 4861922 تیر 1390 ساعت 13:001.5K بازدید

یوونتوس همچنان در پی باستوس است

مدیر برنامه‌های میشل باستوس اعلام کرد بیانکونری‌ها هنوز هم به دنبال جذب این بازیکن هستند.
یوونتوس همچنان در پی باستوس است

   به نقل از سايت تراي بال، باستوس که از سال 2009 در ترکيب ليون حضور دارد پيش از اين نيز مورد توجه يوونتوس قرار داشته، ولي انتقال وي به تورين به دليل مشکلاتي ميسر نشد.
فابيو پاريزي مدير برنامه‌هاي باستوس در اين خصوص گفت: يوونتوس هنوز هم در پي امضاي قرارداد با ميشل است. پروژه انتقال وي به تورين همواره روي ميز کار من است. چيزي مشخص نشده، ولي در حال گفت‌وگو هستيم تا هرچه زودتر اين جابه‌جايي صورت گيرد.

پاريزي ادامه داد: باستوس يکي از بازيکناني است که مي‌تواند در جهت تقويت هرچه بيشتر يوونتوس موثر واقع شود. سران بيانکونري نيز اين موضوع را مي‌دانند و همچنان اميدوارند تا وي را به ترکيب خود اضافه کنند. به هر حال پنجره نقل و انتقال در اروپا تا 31 آگوست (9 شهريور) باز است و انتقال ميشل تا آن زمان انجام خواهد شد.

ميشل باستوس 27 ساله تاکنون 11 بازي ملي در کارنامه داشته و 2 گل ملي را نيز به نام خود ثبت کرده است.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

یوونتوس همچنان در پی باستوس است | ورزش سه