کد: 5098619 مرداد 1390 ساعت 10:14

دروازه‌بان جوان لورکوزن پس از حادثه در بازی با ماینس

گیفر: حافظه‌‌ام را از دست‌ داده‌ام

دروازه‌بان تیم فوتبال بایرلورکوزن آلمان به خاطر اصابت ضربه به سرش حافظه خود را از دست داد.
گیفر: حافظه‌‌ام را از دست‌ داده‌ام

   به نقل از دي‌ولت، فابين گيفر که روز يکشنبه در ديدار منجر به باخت 2 بر صفر از ماينس در هفته نخست رقابت‌هاي فصل جديد بوندس‌ليگا آلمان، جانشين رنه آدلر، ‌دروازه‌بان ملي‌پوش ولي مصدوم لورکوزن شد در دقيقه 84 بازي، ضربه چوپو موتينگ به سرش اصابت کرد و پس از آن هرچند به بازي ادامه داد ولي پس از خاتمه اين ديدار به بيمارستان منتقل شد.

وي پس از آنکه يک شب در بيمارستان بستري و تحت درمان قرار گرفت، اظهار داشت اتفاقات يک ماه اخير را به خاطر نمي‌آورد.

اين سنگربان 21 ساله گفت: ضربه محکمي به سرم اصابت کرده است. به طوري که پس از انتقال به بيمارستان نمي‌دانستم اين اتفاق در حين بازي برايم روي داده است. حتي نمي‌دانستم آن لحظه چه اشتباهي مرتکب شدم. در يک کلام تمامي اتفاقات يک ماه اخير از ذهنم خارج شده و چيزي را به خاطر نمي‌آورم.

کادر پزشکي لورکوزني‌ها اکنون در تلاش است تا با درپيش گرفتن‌ راه‌هاي معالجه مشکل پيش آمده براي اين سنگربان جوان را برطرف کند.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

گیفر: حافظه‌‌ام را از دست‌ داده‌ام | ورزش سه