کد: 5943726 آبان 1390 ساعت 18:44

تیاگو: فکر نمی کردم فرصت بازی پیدا کنم

هافبک جوان بارسا می گوید به هیچ عنوان فکر نمی کرد این فصل تا این حد فرصت بازی پیدا کند.
تیاگو: فکر نمی کردم فرصت بازی پیدا کنم

 تیاگو آلکانتارا از اینکه در این فصل با حضور بازیکنان بزرگی نظیر سسک فابرگاس، چابی و اینیستا تا این حد فرصت حضور در ترکیب اصلی بارسا را پیدا کرده بسیار متعجب است.

 تیاگو 20 ساله در بیشتر بازی های این فصل برای بارسا در ترکیب اصلی به میدان رفته است و با وجود اینکه در پست مورد علاقه اش بازی نمی کند اما بسیار خوشحال است.

 او در یک کنفرانس خبری گفت:" بفکر نمی کردم در این فصل تا این حد فرصت بازی پیدا کنم. کاملا غافلگیر و متعجب شده ام. با حضور بازیکنان بزرگی مثل سسک ، چابی، اینیستا من در ترکیب اصلی تیم قرار میگیرم."

 او همچنین از لیو مسی و سسک فابرگاس دو هم تیمی اش نیز تمجید کرد و گفت:" سسک بازیکن بزرگی است که با من و بقیه بازیکنان هماهنگی بسیار خوبی دارد. بازی در کنار لیو مسی که شخصیت بسیار مهربانی هم دارد برایم لذتبخش و هیجان انگیز است."

 تیاگو که محصول آکادمی فوتبال بارسلوناست در ماه می 2009 اولین بازی اش را برای تیم اصلی بارسا انجام داد و آگوست امسال نیز اولین بازی ملی اش را برای تیم ملی اسپانیا انجام داد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

تیاگو: فکر نمی کردم فرصت بازی پیدا کنم | ورزش سه