کد: 6711615 بهمن 1390 ساعت 12:031.6K بازدید

صبری: دو هفته است که بدشانسی می آوریم

مدافع تیم فوتبال نفت‌آبادان گفت: وقتی همان اوایل بازی 10 نفره می‌شویم از دست کاستا چه کاری بر می‌آید؟
صبری: دو هفته است که بدشانسی می آوریم

   مصطفی صبری در مورد بازی روز گذشته مقابل ملوان و شکست خانگی 2 بر یک اظهار داشت: دو هفته است که بدشانسی می آوریم و ۱۰ نفره می شویم. روز گذشته در همان اوایل مسابقه عباس محمدی اخراج شد، تصمیم داور هم درست بود و کسی هم به آن معترض نشد.

وی افزود: هواداران حق داشتند ناراحت باشند اما ملوان تیم دونده ای است و مقابل این تیم نمی توان خلا یک نفر را پر کرد. اگر ۱۰ نفره نمی شدیم می توانستیم ملوان را شکست دهیم اما همان اوایل بازی شیرازه تیم از هم پاشید و وقتی هم که ۱۰ نفره می شویم از دست راستا چه کاری بر می آید.

صبری در ارتباط با اینکه این تیم در بازی های خانگی نمی تواند نتیجه بگیرد، گفت: من این مسئله را قبول ندارم. در بازی هفته قبل هم مقابل فولاد تا قبل از اخراج علی ممبینی خیلی خوب بودیم. ما بدشانسی می آوریم.

این مدافع در خصوص داوری دیدار نفت و ملوان گفت: اصلا او را نمی شناختم. انگار روی نظر بازیکنان ملوان به ما کارت می داد. در دقایق پایانی هم به من می خواست کارت زرد بدهد که اعتراض کردم و کارت قرمز داد.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

صبری: دو هفته است که بدشانسی می آوریم | ورزش سه