هاجسون که ابتدای ماه جای میلادی جانشین فابیو کاپلو ایتالیای در این سمت شده بود،‌ اذعان کرد :«نگران بری هستم.»
به گزارش خبرگزاری فرانسه از اسلو، وی افزود:«ما منتظر نتایج اسکن هستیم، درحالی که زمان زیادی تا آغاز مسابقات یورو و اولین مسابقه در یازدهم ژوئن در مقابل تیم ملی فرانسه نداریم. این موضوع جدی است و فکری در این مورد خواهیم کرد.»
بری که در نیمه دوم جانشین استیون جرارد در میانه میدان شده بود، تنها بیست و هشت دقیقه برای تیم ملی انگلیس بازی کرد و پس از مصدومیت جای خود را به هندرسون داد.
در صورتی که مصدومیت و غیبت بری در رقابت های یورو تایید شود، هاجسون تنها تا روز سه‌شنبه فرصت دارد تا بازیکنی را در فهرست بیست و سه نفره خود جایگزین وی کند. تیم ملی انگلیس در گروه چهارم یورو دو هزار و دوازده ( هشتم ژوئن - اول ژوئیه ) با تیم های اوکراین، فرانسه و سوئد رقابت خواهد کرد.