کد خبر : 979336 | 25 تیر 1391 ساعت 10:41 | 1.5K بازدید | 0 دیدگاه

آنتونینی:

جدایی سیلوا، ضربه بزرگی برای میلان است

لوکا آنتونینی، مدافع ایتالیایی میلان در صحبتهایی اعلام کرد که فروش تیاگو سیلوا به پاری سن ژرمن، ضربه بزرگی به روسونری است.

جدایی سیلوا، ضربه بزرگی برای میلان است

   بازیکن برزیلی میلان با امضای قراردادی 42 میلیون یورویی به باشگاه فرانسوی منتقل شد تا دومین مدافع گران قیمت تاریخ دنیای فوتبال لقب گیرد.(عنوان گران قیمت ترین بازیکن دنیای فوتبال، مربوط به انتقال ریو فردیناند از لیدز یونایتد به منچستریونایتد در سال 2002 بود.)

آنتونینی می داند که جدایی تیاگو سیلوا از میلان، ضربه بزرگی به امیدهای قهرمانی این تیم وارد کرده ولی امیدوار است که آدریانو گالیانی بتواند جانشین ایده آلی برای تیاگو سیلوا خریداری کند.

آنتونینی در کمپ میلانلو به خبرنگاران گفت:« تیاگو قدرتمندترین مدافع دنیاست. میلان با رفتن او ضربه بزرگی خواهد خورد. من متاسفم که او  درحال رفتن است. او دوست خوبی است. ما برای 4 سال در روسونری با هم بودیم. سران باشگاه این تصمیم را گرفتند و ما باید آن را بپذیریم. ما نگران نیستیم. گالیانی معمولا خریدهای بزرگی انجام می دهد .»

تیاگو سیلوا، در سال 2009 از فلومینزه به میلان پیوست و در سن سیرو مبدل به بازیکنی کلیدی و سرنوشت ساز شد.

دیدگاه‌ها