کد: 97986329 تیر 1391 ساعت 19:432K بازدید

رجزخوانی بازیکن هلندی در فوتبال ترکیه

'درک کویت' بازیکن هلندی که به تازگی از تیم لیورپول انگلیس به تیم فوتبال فنرباغچه ترکیه پیوسته، در نخستین گفت وگوی مطبوعاتی خود با خبرنگاران در ترکیه به رجز خوانی برای تیم گالاتاسرای اصلی ترین حریف تیم فنرباغچه در فوتبال باشگاه های برتر ترکیه پرداخت.
رجزخوانی بازیکن هلندی در فوتبال ترکیه
درک کویت که ماه گذشته با عقد قراردادی به مبلغ یک میلیون یورو به تیم فنرباغچه ترکیه پیوست، گفت: در دیدار مقابل تیم گالاتاسرای همچون دیدار دربی لیورپول مقابل اورتون گلزنی خواهم کرد.
وی افزود: در مدتی که در ترکیه حضور داشتم، به خوبی تمرین کرده تا به آمادگی لازم دست یابم.
ملی پوش فوتبال هلند با اشاره به استقبال هزاران تن از هواداران تیم فنرباغچه در ورزشگاه ''شکرو ساراج اوغلو'' استانبول از او گفت: تیم فنرباغچه همانند تیم لیورپول میلیون ها هوادار دارد و از اینکه به تیم فنرباغچه ملحق شده ام، خوشحال هستم.
درک کویت درباره پست خود در تیم فنرباغچه افزود: ترجیح می دهم که به عنوان یک مهاجم در خط حمله و نه به عنوان یک گوش راست در تیم فنرباغچه بازی کنم، با این وجود، این مربی تیم فنرباغچه است که باید در باره پست من تصمیم بگیرد.
وی به علاقه مندی ''رابین ون پرسی'' دیگر بازیکن هلندی که در تیم آرسنال انگلیس بازی می کند، برای پیوستن به تیم فنرباغچه سخن گفت و افزود: رابین ون پرسی علاقه مند بود که به تیم فنرباغچه ملحق شود اما متاسفانه اکنون این امر میسر نیست.
این بازیکن هلندی 31 ساله، پیش از حضور در تیم فنرباغچه در باشگاه های اوترخت و فاینورد هلند و لیورپول انگلیس بازی کرده است.
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

رجزخوانی بازیکن هلندی در فوتبال ترکیه | ورزش سه