کد: 123630405 اردیبهشت 1394 ساعت 15:2253.4K بازدید

برانکو مخالف اخراج خانزاده از پرسپولیس

برانکو ایوانکوویچ رویه سابق خود در برخورد با بازیکنان متخلف را حفظ کرده است.
برانکو مخالف اخراج خانزاده از پرسپولیس
به گزارش "ورزش سه"، برانکو که بابت تخلف محمدرضا خانزاده در پایان بازی مقابل لخویا این بازیکن را نزدیک به در خروجی ارزیابی کرده بود، امروز در نشست مطبوعاتی اعلام کرد که اینطور نیست که یک بازیکن با اولین تخلف از باشگاه اخراج شود.

برانکو درباره خانزاده گفته است؛ خانزاده جریمه می‌ شود اما این جریمه فقط مالی است البته باید این جریمه را با تمام وجود حس کند.

برانکو در توضیح این ماجرا می‌ گوید: ما نباید خانزاده را از دست بدهیم و او باید در تیم‌ملی و پرسپولیس مورد استفاده قرار بگیرد. البته همه بازیکنان موظف هستند خودشان را با پرسپولیس و تاریخش تطبیق بدهند و بدانند ما به خاطر مردم اینجا هستیم.

برخورد نرم سرمربی پرسپولیس با مدافع جوانش در ادامه همان رویه گذشته است و مشخص نیست که آیا در فوتبال ایران جواب می‌ دهد یا نه؟
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار