به گزارش "ورزش سه"، هافبک دفاعی سابق تیم ملی و پرسپولیس که نیم فصل گذشته را در تیم پدیده پشت سر گذاشت درباره وضعیت فصل آینده اش به "ورزش سه"، گفت: از 3-4 تیم پیشنهاد داشتم اما با مشورت هایی که دوستانم با من داشتند و خصوصا جناب آرمین رهبر که یکی از مربیان قدیمی مشهد است و نقش پررنگی در فوتبال من ایفا کرده تصمیم گرفتم تیم
سیاه جامگان را انتخاب کنم.
وی ادامه داد: به همین منظور از فردا در تمرینات این تیم در سرعین ازدبیل حاضر خواهم شد. ارادت خاصی به آقای رسول خطیبی دارم و مطمئن هستم ایشان موفق خواهد شد در فصل آینده به همراه این تیم نتیجه بگیرد.
حقیقی در پایان در مورد قراردادش با این تیم گفت: قراردادی هنوز با این تیم به امضا نرسانده ام اما در اردوی سرعین حاضر خواهم شد و مدیربرنامه های کارهای مربوطه را پیگیری خواهد کرد. احتمالا روز شنبه یا یکشنبه قراردادم را امضا خواهم کرد.