به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، پرویز مظلومی که در مراسم تشییع پیکر هادی نوروزی حاضر بود، در خصوص این بازیکن اظهار داشت: نوروزی یک بازیکن با اخلاق بود. خوشحالم امروز مردم در مراسم تشییع پیکرش حضور باشکوهی داشتند. من این ضایعه را به جامعه فوتبال و پرسپولیسی‌ها تسلیت می‌گویم، چون یک بازیکن با اخلاق را از دست دادیم. درست است ما در زمین رقیب بودیم اما بیرون زمین همه با هم رفیق بودیم.
وی ادامه داد: ما به احترام هادی نوروزی تمرین روز گذشته و امروز خودمان را تعطیل کردیم، چون بازیکنان حوصله تمرین کردن نداشتند. هادی بازیکنی بااخلاق بود که از رفتنش بسیار ناراحت شدیم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: من افتخار این را نداشتم که با نوروزی کار کنم، اما دورادور احوال هم را می‌پرسیدیم و می‌دانستم که چه بازیکن بااخلاقی است.