کد: 242536008 شهریور 1405 ساعت 15:284K بازدید

هفتمین خرید استقلال خوزستان از ایذه آمد

استقلال خوزستان در ادامه جذب بازیکنان جوان و بومی، ماهان بندانی را به ترکیب خود اضافه کرد.
هفتمین خرید استقلال خوزستان از ایذه آمد

به گزارش "ورزش سه"، فعالیت نقل‌وانتقالاتی استقلال خوزستان پس از باز شدن پنجره این باشگاه همچنان ادامه دارد و آبی‌های خوزستان این بار از ماهان بندانی، وینگر ۲۰ ساله ایذه‌ای، رونمایی کردند.

بندانی با نظر امیر خلیفه‌اصل به استقلال خوزستان پیوسته و توانایی بازی در هر دو سمت خط حمله و پست پشت مهاجم را دارد. این بازیکن راست‌پا فوتبال خود را در رده‌های پایه ذوب‌آهن دنبال کرد و سپس در تیم‌های پایه سپاهان و فولاد خوزستان حضور یافت.

این بازیکن در دوران حضورش در تیم جوانان ذوب‌آهن همراه با این تیم به عنوان قهرمانی رسید و براساس اعلام باشگاه استقلال خوزستان، با ثبت ۱۴ پاس گل عنوان بهترین پاسور مسابقات جوانان را نیز به دست آورد.

عملکرد بندانی در ذوب‌آهن مورد توجه ژوزه مورایس قرار گرفت و این بازیکن جوان با نظر سرمربی وقت سپاهان راهی اصفهان شد. او پس از حضور در تیم‌های پایه سپاهان، فصل گذشته به فولاد خوزستان پیوست و همراه با تیم جوانان این باشگاه نیز قهرمانی را تجربه کرد.

2530695

جذب بندانی در ادامه سیاست امیر خلیفه‌اصل برای اعتماد به بازیکنان جوان انجام شده است. سرمربی استقلال خوزستان پیش‌تر تأکید کرده بود که باز شدن پنجره و حضور بازیکنان باتجربه، مسیر استفاده از جوانان را تغییر نمی‌دهد و این نفرات با قرار گرفتن کنار بازیکنان بزرگ‌تر می‌توانند روند پیشرفت خود را سریع‌تر طی کنند.

بندانی پس از مجتبی حق‌دوست، فرزاد جعفری، محمدامین رضایی، محمد سلطانی‌مهر، آرمان مردانی و نیما اندرز، هفتمین بازیکنی است که استقلال خوزستان پس از باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی خود از او رونمایی می‌کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار