به گزارش "ورزش سه"، دپورتیوو در بهترین فرم 12 سال اخیرش مقابل بارسلونا قرار خواهد گرفت. این تیم در رده ششم لالیگا و سه امتیازی تیم چهارم جدول قرار دارد و موفق شده تیم های قدرتمندی چون سویا، بیلبائو، والنسیا و اتلتیکو را متوقف کند. دپور ثابت کرده که شایستگی قرار گرفتن در رده های بالای جدول را داشته و با روحیه ای بالا به مصاف بارسلونا خواهد رفت.
ویکتور سانچس، مربی دپور، در نشست خبری این بازی گفت:" ما باید کار خودمان را به بهترین نحو در نوکمپ انجام داده و مانع این شویم که بارسلونا موقعیت های گل زیادی به دست بیاورد؛ برعکس، باید خودمان را صاحب موقعیت گل کنیم.
مثل همیشه خودمان را برای این مسابقه آماده کرده ایم و انتظار داریم بارسا در بهترین فرم خودش مقابل ما قرار بگیرد. آنها تیمی هستند که تقریبا همیشه در مقابل حریفان خود مالکیت توپ و زمین را در اختیار می گیرند؛ با این حال ما آماده ایم تا بارسلونا را به دردسر بیندازیم و مثل همه بازی ها با انگیزه پیروزی وارد زمین خواهیم شد. اینکه حریف مقابل ما بارسلوناست و بازی در نوکمپ، در این انگیزه ما تغییری ایجاد نخواهد کرد."