کد: 244094809 آبان 1405 ساعت 18:28

درخواست دسته‌جمعی شهربابک برای اخراج مدیرعامل

هواداران مس شهربابک این بار علیه مدیرعامل باشگاه شعار سر دادند.
درخواست دسته‌جمعی شهربابک برای اخراج مدیرعامل

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال مس شهربابک در یازدهمین هفته لیگ برتر هم نه تنها اولین بردش در این مسابقات را دشت نکرد، بلکه باز هم با دست خالی زمین را ترک کرد. در حالی که تصور میشد مسی‌ها بتوانند از بازی خانگی مقابل پیکان با کسب سه امتیاز بتوانند قدمی برای بهبود شرایط خود بردارند اما همه چیز جور دیگری پیش رفت و این تیم با دریافت گلهای پرتعداد نتیجه را واگذار کرد.

این تیم که فصل را با هدایت قاسم شهبا شروع کرده بود، در ده هفته قبلی به آمار 5 تساوی و 5 باخت رسیده بود و حالا تعداد شکست‌هایش به تکراری‌ترین نتیجه مس تبدیل شده است؛ اتفاقی که صبر هواداران این تیم را تمام کرد.

در جریان این مسابقه، هواداران مس شهربابک که در این بازی خانگی به ورزشگاه رفته بودند، علیه مجتبی اسماعیلی مدیرعامل باشگاه شعارهایی تند سر دادند و خواهان استعفا یا برکناری او شدند. این در حالی است که هنوز چند روز پیش به همکاری با قاسم شهبا سرمربی پیشین این تیم پایان داده شد و حالا باید دید دومین برکناری هم در شهربابک ثبت می‌شود یا نه.

مس شهربابک فصل پیش با سرمربیگری قاسم شهبا توانست نایب قهرمانی لیگ یک را کسب کند و صعود تاریخی به لیگ برتر رقم بزند اما با شروع لیگ بیست و ششم، روزهای خوش آنها خیلی زود تمام شد. حالا ششمین شکست در کارنامه این تیم به ثبت رسیده و فعلا سوال این است که وضعیت نیمکت این تیم و صندلی مدیرعاملی باشگاه برای ادامه فصل چگونه خواهد بود.

11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار