کد: 133858614 تیر 1395 ساعت 14:556.7K بازدید

خدیرا دیدار مقابل فرانسه را از دست داد

سامی خدیرا، هافبک تیم ملی آلمان، دیدار مقابل فرانسه را از دست داد ولی یواخیم لوو ابراز امیدواری کرد که او برای دیدار فینال آماده باشد.
خدیرا دیدار مقابل فرانسه را از دست داد

به گزارش "ورزش سه"،‌ در جریان دیدار مقابل ایتالیا، در دقیقه 16 خدیرا دچار مصدومیت شد و از زمین مسابقه بیرون رفت و باستین شواین اشتایگر جانشین او شد. مصدومیت خدیرا از ناحیه کشاله ران است و او قادر به همراهی تیمش مقابل فرانسه نخواهد بود ولی لوو، حضور او در فینال در صورت صعود آلمان را رد نکرد.


سرمربی آلمانی گفت:" سامی خدیرا قطعا به دیدار روز پنجشنبه نخواهد رسید. ما تمام تلاشمان را خواهیم کرد که حضور او در فینال احتمالی را فراهم کنیم. احتمالا باید بازیکنان جدیدی به تیم اضافه کنم. به تمام بازیکنانم ایمان دارم، حتی آنها که تا به حال در این رقابت‌ها بازی نکرده اند."

 

1124457


لوو درباره شواینی و احتمال بازی کردن او گفت:" اگر کسی 100 درصد آماده نباشد به او بازی نخواهم داد ولی امیدوارم باستین شرایط بازی کردن را پیدا کند."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار