کد: 134005821 تیر 1395 ساعت 12:3416.6K بازدید

موتینیو: پرتغال می‌تواند بازهم جام بگیرد

ژائو موتینیو،‌ هافبک تیم ملی پرتغال معتقد است که قهرمانی در یورو 2016، پرتغال را به جام‌های بیشتری خواهد رساند.
موتینیو: پرتغال می‌تواند بازهم جام بگیرد

به گزارش "ورزش سه"، شاگردان فرناندو سانتوس شب گذشته موفق شدند با شکست فرانسه در فینال، قهرمان یورو 2016 شوند.این پیروزی در حالی رقم خورد که 12 سال پیش، پرتغال در خانه مغلوب یونان شد و نتوانست جام قهرمانی را بالای سر ببرد. حال موتینیو تاکید کرد که این قهرمانی می‌تواند زمینه ساز قهرمانی های بیشتری برای سلسائو شود.


او گفت:" ما تیمی از ترکیب بازیکنان جوان و با تجربه داریم. این اولین جام ما بود ولی با خواست خدا، می‌توانیم به جام‌های بیشتری برسیم. با این نسل از فوتبالمان می‌توانیم به فینال‌های زیادی راه پیدا کنیم. این قهرمانی در خاطر ما خواهد ماند زیرا تا به حال پرتغال قهرمان یورو نشده بود بنابراین جامی بسیار ویژه برای ماست."

 

1125834

 


همیشه می‌خواستیم قهرمان شویم و تمام تلاشمان را کردیم که به این هدف برسیم. باید واقع گرا می‌بودیم تا بزرگترین افتخار ملی مان را کسب کنیم و همین موضوع ما را به قهرمانی اروپا رساند. از لحاظ تاکتیکی عالی بودیم و گلی که باید را به ثمر رساندیم."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار