طاهری پور: برای شکست ملوان به میدان می رویم
نوید طاهری پور معتقد است تیم اکسین البرز این فصل با اقتدار به لیگ دسته اول صعود می کند.

به گزارش "ورزش سه"، مدیرعامل تیم فوتبال اکسین البرز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تمرینات تیم پس از دیدار هفته نخست با جدیت بیشتری زیر نظر کادرفنی پیگیری می شود. در مجموع از روند آماده سازی تیم راضی هستم و انشالله هفته به هفته بهتر خواهیم شد.
وی با ابراز رضایت از نتیجه دیدار تیمش مقابل گل گهرسیرجان بیان داشت: ما در دیدار با گل گهر خوب ظاهر شدیم، سیرجانی ها بیش از 2 ماه تمرینات خود را شروع و مهیای مسابقات شده بودند اما تیم ما در کمتر از 2 هفته است که تشکیل شده است و خوشبختانه نمایش قابل قبولی در خانه حریف داشتیم و اگر باهوش تر بودیم می توانستیم پیروز میدان باشیم.
طاهری پور در خصوص بازی دوم اکسین برابر ملوان نیز بیان داشت: با تفکر سرمربی بادانش تیم و غیرت و تعصب بازیکنان برای شکست ملوان به میدان خواهیم رفت. انشالله با ادامه روند رو به رشد خود در پایان فصل جشن قهرمانی و صعود برپا خواهیم کرد.