کد: 146879828 مهر 1396 ساعت 19:10

شادی رونالدویی و امضای صدرنشینی پارس (عکس)

امید سینگ با گل دومی که در دقیقه 83 وارد دروازه ذوب‌آهن کرد، پای حکم صدرنشینی پارس جنوبی را امضا کرد.

به گزارش "ورزش سه"، پارس جنوبی جم در ورزشگاه نقش‌جهان اصفهان دست به کار بزرگی زد و ذوب‌آهن مدعی را با 3 گل شکست داد. پارس جنوبی که تا دقایق پایانی با یک گل از حریف پیش بود، در دقیقه 83 روی حرکت خوب امید سینگ به گل دوم رسید.


سینگ با این گل نه تنها خیال هم تیمی‌هایش را بابت برد و تثبیت صدرنشینی راحت کرد که شادی را به جمع اندک هواداران تیمش در اصفهان آورد. او با شادی گل به سبک رونالدو سکوها را بسیار هیجان‌زده کرد و اندک هواداران پارس جنوبی که در ورزشگاه بودند را با خوشحالی همراه کرد.


مهاجم ایرانی- هندی پارس جنوبی در پایان بازی نیز به سمت هواداران رفت و با آنها عکس سلفی گرفت که در نوع خود قابل توجه بود. سینگ با این گل تعداد گل‌های زده‌اش را در لیگ هفدهم به عدد 4 رساند.

 

1248508

 

1248511

 

1248510

 

1248512

 

1248509

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

شادی رونالدویی و امضای صدرنشینی پارس (عکس) | ورزش سه