کد: 244010206 آبان 1405 ساعت 14:058.6K بازدید

شجاع بودیم-مورینیو همه چیز را تغییر داد

کروس: انتظار نداشتم رئال برنده ال‌کلاسیکو شود!

تونی کروس درباره ال‌کلاسیکوی یکشنبه گذشته صحبت کرد و گفت انتظار نداشت روند دیدارهای اخیر دو تیم در نیوکمپ تغییر کند.
کروس: انتظار نداشتم رئال برنده ال‌کلاسیکو شود!

به گزارش "ورزش سه"، او مورینیو را عامل اصلی پیروزی رئال مادرید در نیوکمپ دانست؛ بردی که امیدهای تیم سفیدپوش برای قهرمانی در لیگ را زنده نگه داشت.

کروس 36 ساله گفت: «در ۲ سال گذشته، ال‌کلاسیکوها به سود بارسا پیش می‌رفتند. متأسفانه در ۶ یا ۷ ال‌کلاسیکوی اخیر همین‌طور بود و پیش از بازی هم انتظار داشتیم چنین چیزی تکرار شود. رئال در آن دیدارها به طور میانگین ۴ گل دریافت می‌کرد. اما شرایط تغییر کرده و باید از کار مورینیو تمجید کنم. آن‌ها عالی بازی کردند و برنامه‌ریزی بسیار خوبی داشتند. بازی کردن با توپ مقابل این بارسا ارزش زیادی دارد، چون وقتی توپ را در اختیار ندارند به مشکل می‌خورند.»

2555481

این ستاره آلمانی گفت انتظار نداشت رئال، چه با توپ و چه بدون آن، تا این اندازه جسور باشد: «رئال مادرید و مورینیو در نیوکمپ بسیار شجاع بودند و این تفاوت بزرگی با ال‌کلاسیکوهای قبلی داشت. مهاجمان وظایفشان را به خوبی انجام دادند. آن‌ها در مقاطعی هم خوب دفاع کردند، مثلاً زمانی که بارسا به گل تساوی رسید. در آن لحظه همه ما با تساوی موافقت می‌کردیم. رئال در ۶۵ دقیقه بازی بسیار خوبی انجام داد.»

کروس درباره برنامه تاکتیکی مورینیو گفت: «بازیکنان رئال مادرید در جایگاه‌های درستی قرار داشتند. یارگیری هویسن روی فرمین مرا شگفت‌زده کرد. بازیکنانی مثل پدری و رافینیا در بارسا معذب به نظر می‌رسیدند و رئال آن‌ها را وادار به اشتباهاتی کرد که معمولاً مرتکب نمی‌شوند. رئال تقریباً تمام دوئل‌ها را برد، چون شدت بازی‌اش بیشتر بود. رئال به عنوان یک تیم دفاع کرد. آن‌ها هم در دفاع و هم با توپ بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادند. بارسلونا از نظر فوتبال بهترین تیم است، چون بهتر از رئال می‌تواند بر بازی مسلط شود، اما وقتی پرس جواب نمی‌دهد و مجبور به دفاع می‌شود، به شدت آسیب‌پذیر است. رئال راه‌های لازم برای شکست دادن آن‌ها را پیدا کرد. بارسا با پرس واقعی‌ای روبه‌رو شد که معمولاً تیم‌های دیگر به آن تحمیل نمی‌کنند.»

2554605

او درباره غیبت وینیسیوس و اهمیت کیلیان امباپه گفت: «وینی برای آسیب زدن به حریف به تکنیک خارق‌العاده‌ای نیاز ندارد. دوست داشتم بازی او را مقابل کانسلو ببینم. کانسلو فضای زیادی پشت سرش باقی می‌گذارد و وینی می‌توانست از این فضا به خوبی استفاده کند. وینی باید مثل دیومانده و بلینگام دفاع کند. امباپه و وینیسیوس برای هافبک‌ها یک هدیه هستند. ارزش آن‌ها به اندازه وزنشان طلا می‌ارزد، چون ۳ گام از مدافعان سریع‌ترند. آردا ارتباط بسیار خوبی با امباپه دارد.»

در پایان، این آلمانی بابت احتمال جانبدارانه بودن تحلیلش به سود رئال مادرید عذرخواهی کرد، اما گفت هواداران این تیم پس از چند فصل دشوار حق دارند از این پیروزی لذت ببرند: «در ۲ سال گذشته رنج کشیدیم و درباره آن صحبت کردیم، اما حالا وقت لذت بردن و تفریح کردن است. راستی، به دلایل مشخصی نمی‌خواهم پی‌اس‌جی سومین قهرمانی‌اش در لیگ قهرمانان را به دست بیاورد.»

37اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار