کد: 154488120 مرداد 1397 ساعت 15:107.6K بازدید

دو نیمه متفاوت در نقش جهان؛

سپاهان یک نیمه منطقی یک نیمه عجول!

شاگردان امیرقلعه نویی در مقابل پیکان دو نیمه متفاوت را پشت سر گذاشتند.
سپاهان یک نیمه منطقی یک نیمه عجول!

به گزارش "ورزش سه،" شب گذشته شاگردان امیرقلعه نویی در شرایطی برابر پیکان به تساوی دست یافتند که شاهد دو نیمه متفاوت از این تیم بودیم.


در نیمه اول این مسابقه شاگردان امیرقلعه نویی با آرامش بیشتری بازی می کردند و سعی داشتند تا با ارسال پاس های کوتاه، سریع و عمقی به خط دفاعی تیم پیکان نفوذ کنند.

 

نمونه کامل این موضوع در دقیقه 26 اتفاق افتاد؛ جایی که سپاهانی ها با شروع پاس های کوتاه از خط دفاعی و از سمت چپ شروع به طراحی حمله خود کردند و در نهایت پس از چند پاس کوتاه و سریع توپ از سمت چپ خط هجومی سپاهان به پشت محوطه جریمه پیکان رسید و سپس پاس روبه جلوی مهرداد محمدی، سجاد شهباززاده را پشت به دروازه صاحب توپ کرد و این بازیکن هم با یک چرخش زیبا و ضربه به توپ موقعیت خطرناکی را ایجاد کرد  که توپ پس از برخورد به مدافع پیکان در اختیار وحید شیخ ویسی قرار گرفت؛ اما هر چه بازی جلوتر رفت یاد سپاهان سال گذشته افتادیم.

 

یکی از مشکلات سپاهان در سال گذشته این بود که در نیمه دوم و پس از اینکه تیم موفق به گلزنی نمی شد، آرامش تیم از بین می رفت و در طراحی حملات هم عجله می شد و در نهایت هم تیم در رسیدن به گل ناکام می ماند و یا در ضدحملات دروازه اش باز می شد که می توان به دیدار رفت فصل گذشته طلایی پوشان برابر پیکان اشاره کرد که در دقیقه 92 دروازه آنها در یک ضدحمله باز شد.

 

این مشکل در نیمه دوم بازی روز گذشته نیز مشاهده شد و بازیکنان سپاهان به جای ادامه بازی منطقی خود بیشتر به ارسال از کناره ها و استفاده از ضربات ایستگاهی روی آوردند و شاهد بازی عجولانه ای از آنها بودیم. البته در ضدحملات تیم امیرقلعه نویی هوشیار بود و بازیکنان این تیم سعی می کردند با انجام یک خطا در زمین پیکان و دریافت یک کارت زرد از طراحی حمله ای که در حال طراحی بود، جلوگیری کنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار