کد: 154810401 شهریور 1397 ساعت 17:23

آرتورو ویدال و طعنه جدید به رئال مادرید

ستاره شیلیایی جدید بارسلونا را دشمن بین المللی شماره یک رئال مادرید می دانند.
آرتورو ویدال و طعنه جدید به رئال مادرید

به گزارش "ورزش سه"، پس از جدایی پائولینیو و بازگشت او به فوتبال چین، بارسا به دنبال هافبکی با ویژگی های او می گشت و در نهایت ویدال را از بایرن به خدمت گرفت.

او پس از چند فصل خوب در بایرن که البته هرگز با قهرمانی چمپیونزلیگ همراه نشد، حالا در بارسلونا به دنبال فتح این تورنمنت است. ویدال دو فصل متوالی در لیگ قهرمانان پشت سد رئال ماند و کینه ای قدیمی از کهکشانی ها دارد.

 

 

1329866

 

 

او در مصاحبه با موندودپورتیوو و در مورد هدف اصلی اش در بارسا گفت:« جام مورد علاقه من چمپیونزلیگ است. می دانم که بارسا پیش از این چند بار فاتح لیگ قهرمانان شده ولی حالا دوست دارم با من برنده این جام شود. متاسفانه با بایرن مونیخ نتوانستم به قهرمانی چمپیونزلیگ برسم ولی معتقدم با VAR می توانستیم دو عنوان قهرمانی را کسب کنیم.»

 

اشاره ویدال به داوری های جنجالی در بازی بایرن و رئال است. مونیخی ها معتقدند با داوری بهتر می توانستند رئال حذف کنند.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

آرتورو ویدال و طعنه جدید به رئال مادرید | ورزش سه