کد: 243595921 مهر 1405 ساعت 08:324.7K بازدید

قهرمانی پرید: پاقدم فوق‌ستاره ژاپنی بد بود!

گالاتاسرای در فینال سوپرجام والیبال ترکیه، زراعت بانک پرستاره را ۳ بر ۱ شکست داد و پس از هفت سال بار دیگر جام قهرمانی را بالای سر برد.
قهرمانی پرید: پاقدم فوق‌ستاره ژاپنی بد بود!

به گزارش "ورزش سه"، تیم والیبال مردان گالاتاسرای موفق شد در فینال سوپرجام والیبال مردان ترکیه در سال ۲۰۲۶، با نتیجه ۳ بر ۱ از سد رقیب قدرتمند و پرستاره خود، زراعت بانک، بگذرد و عنوان قهرمانی را از آن خود کند.

در این دیدار که بین زراعت بانک، قهرمان فصل گذشته لیگ برتر و جام حذفی ترکیه، و گالاتاسرای، نایب‌قهرمان جام حذفی، برگزار شد، شاگردان گالاتاسرای در چهار ست و با نتایج ۲۵ بر ۲۲، ۲۵ بر ۲۱، ۱۹ بر ۲۵ و ۲۵ بر ۲۱ به پیروزی رسیدند.

این قهرمانی برای هواداران گالاتاسرای اهمیت ویژه‌ای دارد؛ چرا که این تیم پس از هفت سال انتظار، بار دیگر بر سکوی نخست این رقابت‌ها ایستاد و طلسم ناکامی‌هایش در سوپرجام را شکست.

زراعت بانک آنکارا نیز با وجود در اختیار داشتن ستاره‌هایی چون یوکی ایشیکاوا، نیمیر عبدالعزیز، ترور کلونو و بنجامین تونیوتی، نتوانست مقابل گالاتاسرای کاری از پیش ببرد و نخستین جام فصل را از دست داد.

در پایان این مسابقه، استفان مار، دریافت‌کننده قدرتی گالاتاسرای، عنوان ارزشمندترین بازیکن فینال را از آن خود کرد.

1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار