کد: 155308820 شهریور 1397 ساعت 21:29

اشکان بهترین بازیکن نیمه اول (عکس)

اشکان دژاگه در دیدار برابر ازبکستان از ابتدا در ترکیب اصلی تیم ملی قرار گرفت.

به گزارش "ورزش سه"، در رقابت های جام جهانی 2018 علیرغم اینکه کی روش اصرار زیادی برای به همراه داشتن اشکان دژاگه داشت، اما به دلیل مصدومیتی که پیش از جام جهانی ماه ها گریبان او را گرفته بود، به او فرصت حضور در این مسابقات را نداد تا در مورد ادامه حضور این بازیکن در تیم ملی ابهاماتی ایجاد شود.


با این وجود اشکان دژاگه پس از تقریبا دو سال عدم حضور در مسابقات باشگاهی در فصل جدید به فوتبال ایران آمد تا ماجراجویی جدیدی در زندگی حرفه ای خود آغاز کند.


دژاگه در هفته های ابتدایی لیگ هجدهم شرایط خوبی از لحاظ بدنی نداشت ولی رفته رفته فرم بهتری در مسابقات لیگ ارائه داد تا مثل همیشه در فهرست کی روش قرار بگیرد.


هافبک ارزشمند فوتبال ایران که پتانسیل بسیار بالایی دارد و همین هم چشم پوشی از او را دشوار می کند، در مقابل ازبکستان با بازوبند کاپیتانی از ابتدا وارد زمین شد تا کی روش نشان دهد که مانند تورنمنت های گذشته نظیر جام جهانی 2014 و جام ملت های آسیا در سال 2015، در امارات هم حساب ویژه ای روی توانایی های او باز کرده است.

 

1335499

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

اشکان بهترین بازیکن نیمه اول (عکس) | ورزش سه