کد: 243581020 مهر 1405 ساعت 19:097.2K بازدید

سفر دوباره سردار و سعید به عربستان (عکس)

شباب الاهلی امارات در دومین دیدار خود در لیگ نخبگان آسیا برابر تیم پرمهره الاتحاد عربستان قرار می‌گیرد.
سفر دوباره سردار و سعید به عربستان (عکس)

به گزارش ورزش سه، تیم فوتبال شباب الاهلی امارات فردا در ورزشگاه ملک عبدالله شهر جده میهمان الاتحاد عربستان خواهد بود. این مسابقه در چارچوب هفته دوم منطقه غرب لیگ نخبگان آسیا در فصل ۲۰۲۷-۲۰۲۶ برگزار می‌شود و شباب الاهلی امیدوار است شروع موفق خود در این رقابت‌ها را ادامه دهد و دومین پیروزی متوالی‌اش را به دست بیاورد. در سوی مقابل، الاتحاد به دنبال جبران لغزش هفته نخست و بازگشت به مسیر پیروزی در حضور هوادارانش است.

شباب الاهلی با روحیه‌ای بالا پا به این مسابقه می‌گذارد. این تیم در نخستین بازی آسیایی خود با یک گل تراکتور ایران را در ورزشگاه راشد شکست داد. یوری سزار زننده تک‌گل آن مسابقه بود تا نماینده امارات سه امتیاز نخست خود را کسب کند و جاه‌طلبی‌اش برای صعود به مرحله یک‌هشتم نهایی را نشان دهد. این تیم که دو بازیکن ملی‌پوش فوتبال ایران در ترکیب خود دارد، امیدوار است از شروع مثبت خود بهره ببرد و برابر حریفی که بازیکنان سرشناسی در اختیار دارد، نمایشی متعادل ارائه کند.

در طرف مقابل، الاتحاد در هفته نخست برابر الشمال قطر به تساوی یک بر یک رسید. جورجینیو واینالدوم با گلزنی در وقت‌های تلف‌شده، تیم عربستانی را از شکست نجات داد تا الاتحاد تنها یک امتیاز به دست بیاورد. این تیم اکنون برای جلوگیری از ازدست‌دادن امتیازهای بیشتر در مرحله لیگ، به کسب پیروزی در خانه نیاز دارد.

2548432

الاتحاد که دو بار قهرمان رقابت‌های آسیایی شده، مجموعه‌ای از بازیکنان باتجربه و برخوردار از توانایی‌های فنی بالا را در اختیار دارد و به‌ویژه در جده حریف دشواری محسوب می‌شود. با این حال، این تیم می‌داند که تکرار لغزش می‌تواند از همان ابتدای رقابت‌ها فشار زیادی در مسیر صعود ایجاد کند.

البته شباب الاهلی به نظم تاکتیکی، سرعت در انتقال از دفاع به حمله و توانایی بازیکنان خط هجومی خود تکیه خواهد کرد تا از پس فشار احتمالی الاتحاد برآید و با کسب نتیجه‌ای مطلوب، جایگاهش را در جدول منطقه غرب تقویت کند.

4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار