کد: 159361103 اسفند 1397 ساعت 16:02

استقلالی ها شاد و خوش و خندان (عکس)

بازیکنان استقلال در بهترین شرایط روحی تمرینات خود را برای بازی با ذوب آهن پیگیری می کنند.

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال استقلال بعد از شکست برابر تراکتورسازی از کورس قهرمانی تا حدی عقب ماند اما پیروزی برابر پارس جم و نمایش خوب این تیم در طول 90 دقیقه بازی باعث شد دوباره آبی ها امیدوار به آینده بشوند.


امروز اولین تمرین تاکتیکی استقلال برای بازی با ذوب آهن در دیدار معوقه هفته هفدهم لیگ برتر برگزار شد و آنچه بیشتر از هرچیز دیگری به چشم می آمد روحیه بالای  بازیکنان و شوخی ها بین آنها بود.

 

نکته جالب اینکه مثل پرسپولیس در استقلال هم منشا در کانون شوخی ها قرار دارد و بازیکنان سعی می کنند از روحیه خوب منشا برای شوخی کردن استفاده کنند.

 

استقلالی ها در ادامه بازی های فشرده لیگ برتر فردا آخرین تمرین خود را برگزار می کنند و روز یکشنبه به مصاف ذوب آهن می روند، تیمی که با دو پیروزی در لیگ قهرمانان آسیا از روحیه بسیار خوبی برخوردار است.

 

1384305

 

1384306

 

1384307

 

1384308

 

1384309

 

1384310


عکس: رضا سعیدی پور

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

استقلالی ها شاد و خوش و خندان (عکس) | ورزش سه