کد: 243622622 مهر 1405 ساعت 01:257.5K بازدید

حتی زیر باران شدید؛

بچه کابل در هلند می‌تازد

آلمره سیتی با هدایت انوش دستگیر با سه گل اف‌سی آیندهوون را شکست داد و به رتبه دوم جدول لیگ یک هلند رسید.
بچه کابل در هلند می‌تازد

به گزارش ورزش سه، آلمره سیتی در هفته دهم لیگ یک هلند با نتیجه سه بر صفر اف‌سی آیندهوون را شکست داد تا با ۲۲ امتیاز در رده دوم جدول قرار بگیرد. این تیم حالا تنها سه امتیاز با صدر فاصله دارد و یکی از مدعیان صعود به شمار می‌رود. نکته جالب درباره آلمره سیتی، حضور انوش دستگیر روی نیمکت این تیم است. مربی ۳۶ ساله‌ای که مسیر متفاوتی را در فوتبال طی کرده و حالا در نخستین فصل سرمربیگری تیم بزرگسالان آلمره، برای رساندن این تیم به صدر جدول تلاش می‌کند.

دستگیر در کابل متولد شد و در کودکی همراه خانواده‌اش به هلند مهاجرت کرد. او فوتبال را در این کشور دنبال کرد و برای تیم‌های پایه نایمخن به میدان رفت، اما دوران بازی‌اش خیلی زود به پایان رسید. یک مصدومیت جدی زانو در ۲۱ سالگی، رویای ادامه فوتبال حرفه‌ای را از او گرفت و باعث شد مسیرش را تغییر دهد و به سراغ مربیگری برود.

این مربی اهل افعانستان پس از پشت سر گذاشتن دوره‌های مربیگری، کار خود را در رده‌های پایه نایمخن آغاز کرد و هدایت تیم‌ جوانان را بر عهده گرفت. حضور در رده‌های پایه به او فرصت داد تا تجربه کسب کند و به‌مرور وارد سطوح بالاتری شود و در نهایت به کادر فنی تیم ملی افغانستان برسد.

2549118

دستگیر ابتدا به‌عنوان دستیار در تیم ملی افغانستان فعالیت کرد و در سال ۲۰۱۸، در ۲۸ سالگی، به‌عنوان سرمربی این تیم انتخاب شد. او چهار سال هدایت افغانستان را بر عهده داشت و تجربه کار در سطح ملی را به کارنامه‌اش اضافه کرد. پس از پایان این همکاری، بار دیگر به هلند برگشت تا فعالیتش را در فوتبال باشگاهی ادامه دهد و بار دیگر فعالیت خود را در رده جوانان آغاز کند.

دستگیر پس از هدایت تیم جوانان آلمره سیتی، به کادر فنی تیم بزرگسالان پیوست و در ادامه تجربه مربیگری در تیم زیر ۱۸ سال هلند را هم به دست آورد. در نهایت این فصل باشگاه آلمره سیتی هدایت تیم بزرگسالان را به او سپرد تا دستگیر پس از سال‌ها فعالیت در رده‌های مختلف، فرصت حضور به‌عنوان سرمربی یک تیم حرفه‌ای را پیدا کند و حالا نتایج ابتدایی فصل نیز نشان می‌دهد که تیم او توانسته در جمع مدعیان لیگ یک هلند قرار بگیرد.

پیروزی سه بر صفر برابر اف‌سی آیندهوون، آخرین نمونه از شروع خوب آلمره سیتی در این فصل بود که یک اتفاق جالب هم در جریان آن رخ داد. در میانه بازی، باران شدیدی شروع به باریدن کرد، اما دستگیر همچنان با حرارت کنار زمین ایستاده بود و بازیکنانش را هدایت می‌کرد و حتی وقتی چتری برای او آوردند، ترجیح داد زیر آن نماند و به کارش در کنار خط ادامه دهد. حالا این مربی ۳۶ ساله که روزی به‌دلیل مصدومیت مجبور شد فوتبال را به‌عنوان بازیکن کنار بگذارد، در موقعیتی قرار گرفته که می‌تواند با آلمره سیتی برای رسیدن به صدر جدول رقابت کند.

6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار