کد: 160291017 فروردين 1398 ساعت 19:2513.5K بازدید

شروع طوفانی بانوان ایران در مقابل فلسطین

شاگردان مریم آزمون تا اواسط نیمه اول با دو گل از تیم فلسطین پیش افتاده اند.
شروع طوفانی بانوان ایران در مقابل فلسطین

به گزارش ورزش سه، تیم بانوان ایران که در دیدار های مقدماتی المپیک 2020 توکیو حضور یافته در دومین بازی خود از ساعت 18:30 به وقت ایران در ورزشگاه الوکره به مصاف تیم فلسطین رفت. در این مسابقه ایرانی ها با لباس قرمز و بانوان فلسطینی با لباس های سفید حضور یافتند و البته شال پرچم کشورشان را هم بر دوش داشتند.

 

مریم آزمون در این مسابقه زهرا خواجوی، زهرا پورحیدر، ملیکا متولی، فاطمه سهرابی، فاطمه برازجانی، زهرا سربالی، شقایق روزبهانی، مونا حمودی، زهرا قنبری، سمانه چهکندی و هاجر دباغی را به زمین فرستاده بود و شاگردانش نیز شروع بسیار طوفانی در این مسابقه داشتند.

 

در دقیقه 4 سمانه چهکندی موفق شد با ضربه تماشایی دروازه تیم فلسطین را بازکند و روند بازی را تغییر دهد. تیم ایران در ادامه روند هجومی اش را حفظ کرد و موفق شد با شوت هاجر دباغ گل دوم را به فلسطین بزند.

ایران درصورت پیروزی در این مسابقه به صعود به المپیک 2020 توکیو امیدوار می‌شود. البته باید دید این بازی با همین نتیجه به پایان میرسد یا خیر؟

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

شروع طوفانی بانوان ایران در مقابل فلسطین | ورزش سه