به گزارش "ورزش سه"، علیرضا نقی زاده، هافبک فصل گذشته تراکتورسازی به جمع طلایی پوشان پیوست و فصل آینده با پیراهن این تیم به میدان می رود.
نقی زاده، قابلیت بازی در پست های هافبک دفاعی، هافبک نفوذی و وینگر را دارد و امیرقلعه نویی که از توانایی های این بازیکن به واسطه حضور در تبریز شناخت خوبی دارد و به بازیکنان چند پسته هم علاقه دارد، می تواند از او در صورت نیاز در سه پست استفاده کند.
پیش تر طلایی پوشان با مرتضی منصوری، محمدرضا حسینی و جرجی گولسیانی به عنوان سه خرید لیگ برتری به توافق رسیده بودند و امروز با اضافه شدن نقی زاده به این جمع، شمار بازیکنان لیگ برتری خریداری شده توسط سپاهان به عدد 4 رسید.
همچنین امیرقلعه نویی محمد زینالی و محمد محبی را به عنوان سهمیه های زیر 23 سال به خدمت گرفته بود.
علیرضا نقی زاده 26 ساله که سابقه عضویت در تیم های گسترش فولاد تبریز، تراکتورسازی و سیاه جامگان را دارد، با بررسی سایر پیشنهاداتی که از تیم های لیگ برتری داشت و با عقد قراردادی سه ساله به عضویت سپاهان درآمد.