کد: 243630122 مهر 1405 ساعت 13:444.9K بازدید

سخنگوی سپاه: احتمال وقوع جنگ جدید کاملاً وجود دارد

ایران آماده است تا به هرگونه تجاوز مجدد، با قدرتی بیش از هر زمان دیگری پاسخ دهد و این بار، پیامدهای آن برای ایالات متحده بسیار دردناک‌تر خواهد بود.
سخنگوی سپاه: احتمال وقوع جنگ جدید کاملاً وجود دارد

به گزارش ورزش سه و به نقل از تسنیم، سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه طی سخنانی گفت: گرچه آغاز جنگی جدید علیه ایران برای ایالات متحده غیرمنطقی است، اما همچنان احتمال وقوع آن کاملاً وجود دارد؛ چراکه دولت ترامپ پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای به یک دستاورد نیاز دارد.

وی ادامه داد: ایران آماده است تا به هرگونه تجاوز مجدد، با قدرتی بیش از هر زمان دیگری پاسخ دهد و این بار، پیامدهای آن برای ایالات متحده بسیار دردناک‌تر خواهد بود.

سردار محبی افزود: ایران در جریان جنگ 40 روزه، عمدتاً بر تسلیحات نسل قدیم خود تکیه داشت؛ اما از آن زمان تاکنون، به سلاح‌های بسیار پیشرفته‌تری دست یافته است.

سخنگوی سپاه خاطرنشان کرد: افکار عمومی آمریکا از آگاهی نسبت به واقعیت جنگ‌های خارجی این کشور محروم نگه داشته می‌شوند، زیرا رسانه‌های جریان اصلی فعالانه واقعیتِ چنین تجاوزات بی‌رحمانه‌ای را کتمان می‌کنند.

وی گفت: اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر وجود اختلاف و عدم همکاری میان سران ایران، کاملاً کذب است و تنها با هدف توجیه ناکامی‌های واشنگتن در جنگ بیان می‌شود.

8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار