کد: 164638307 آبان 1398 ساعت 17:0070.7K بازدید

روش های مختلف پرداخت پول این بازیکن را بررسی کرده ایم

نامه فیفا به فدراسیون در مورد طلب پروپئیچ

فیفا در نامه ای به فدراسیون فوتبال در مورد پرداخت طلب مهاجم سابق باشگاه استقلال توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش ورزش سه به نقل از سایت رسمی استقلال، طبق اعلام رسمی فیفا به فدراسیون فوتبال قرار بوده بدهی پروپئیچ از حساب باشگاه استقلال در فیفا تا پایان ماه سپتامبر پرداخت شود اما به دلیل آنکه این کار هنوز انجام نشده، فدراسیون فوتبال ایران در روز ۱۳ اکتبر (شانزده روز قبل) دلیل پرداخت نشدن این پول را از فیفا پرسیده بود که جواب ارسالی فیفا به این ایمیل، بهترین و کامل‌ترین پاسخ جهت رفع تمامی نگرانی‌هاست.

 

پاسخ فیفا، روز ۱۴ اکتبر در پاسخ به پیگیری فدراسیون فوتبال ایران درباره پرونده پروپئیچ:

 

۱- در جلسه با هیات مدیره بانک (بانکی که قرار است پول پروپئیچ از طریق آن پرداخت شود.) روشهای مختلف انتقال این پول را بررسی کردیم.

 

۲- بانک مورد نظر قبل از اینکه بخواهد تصمیم بگیرد خواستار یکسری اطلاعات از دپارتمان مالی فیفا شده بود که ما این اطلاعات را به طور کامل به بانک توضیح دادیم.

 

۳- از این به بعد این موضوع یک مسئله داخلی بانکی است که تاکنون به طول انجامیده و البته آنها (بانک) با حسابداری فیفا درارتباط هستند.

 

فیفا در پایان این ایمیل ارسالی ضمن تشکر از باشگاه استقلال و فدراسیون فوتبال بابت پیگیری این موضوع، طرف‌های ایرانی را به صبوری دعوت کرده و تاکید داشته که هر مسئله‌ای باشد، اطلاع خواهد داد.

 

1447173

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار