کد: 165478819 آذر 1398 ساعت 09:387.5K بازدید

کروات‌ها آماده دوئل در بوشهر(عکس)

سرمربیان کروات دو تیم شاهین بوشهر و صنعت نفت آبادان باید تیم های خود را در یک دربی‌ کروات گونه هدایت کنند.

به گزارش "ورزش سه"، تیم های صنعت نفت آبادان و شاهین بوشهر فردا از ساعت 16:30دقیقه در ورزشگاه شهید مهدوی بوشهر به مصاف هم می روند، نکته جالب حضور سرمربیان کروات روی نیمکت تیم هاست و البته این دو سرمربی سابقه زیادی در فوتبال ایران دارند.

 

دراگان اسکوچیچ سرمربی کنونی نفت آبادان، در تیم های فولاد، ملوان و خونه به خونه سابقه مربیگری داشته و میشو سرمربی تیم بوشهری نیز در مس رفسنجان و مس کرمان مربیگری کرده است.

 

1458391

 

1458392


در هفته قبل مسابقات شاهین در مقابل تیم پر مهره تراکتور در تبریز به تساوی ارزشمند دست یافت و صنعت نفت نیز در دیداری پر گل، با حساب 3 بر 2 مقابل پیکان در ورزشگاه تختی آبادان به پیروزی رسید.

 

1458394

 

1458393


باید دید حال این دربی جذاب بین دو سرمربی کروات شاغل در لیگ ایران به سود کدام یک تمام می شود و یا اینکه مچ اندازی آنها در نهایت پات می شود یا خیر.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

کروات‌ها آماده دوئل در بوشهر(عکس) | ورزش سه