کد: 242894822 شهریور 1405 ساعت 19:407.5K بازدید

مدیرعامل طلایی‌پوشان استعفا داد

اولین جدایی رسمی شد، ترکش قعرنشینی به نفتی‌ها

مدیرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان پس از نتایج ضعیف این تیم در هفته‌های ابتدایی لیگ برتر از سمت خود استعفا داد.
اولین جدایی رسمی شد، ترکش قعرنشینی به نفتی‌ها

به گزارش ورزش سه سیدیوسف موسوی، مدیرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان، در پی عملکرد نه‌چندان مطلوب طلایی‌پوشان آبادانی در هفت هفته ابتدایی لیگ برتر، از مسئولیت اجرایی خود کناره‌گیری کرد.

موسوی که فصل گذشته نقش مدیریتی در بازگشت صنعت نفت آبادان به لیگ برتر داشت، حالا دیگر مسئولیت اجرایی باشگاه را بر عهده نخواهد داشت و به عنوان عضو هیئت‌مدیره به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

طلایی‌پوشان در بازگشت به سطح اول فوتبال ایران نتوانستند نتایج مورد انتظار را کسب کنند و پس از گذشت هفت هفته، در بخش پایینی جدول مسابقات قرار گرفته‌اند.

اکنون باید منتظر ماند و دید مسئولان باشگاه صنعت نفت آبادان چه تصمیمی برای انتخاب مدیرعامل جدید خواهند گرفت و چه فردی سکان مدیریت این باشگاه را در ادامه فصل بر عهده خواهد گرفت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار