کد: 168596306 خرداد 1399 ساعت 15:559K بازدید

سرپرست استقلال خبر داد:

استقلال به دنبال اخد مجوز خروج از کشور دیاباته

استقلال به دنبال اخذ مجوز خروج از کشور دیاباته است تا این بازیکن بتواند در تمرین آبی پوشان شرکت کند.
استقلال به دنبال اخد مجوز خروج از کشور دیاباته

به گزارش ورزش سه، با گذشت 4 روز از آغاز تمرین استقلال شیخ دیاباته به همراه هروویه میلیچ هنوز در تمرین این تیم شرکت نکرده اند دو طبیعی است این موضوع مشکلاتی را در روند آماده سازی آبی ها به وجود آورده است.

 

سعید رمضانی در این باره به ورزش سه گفت: باشگاه استقلال و آقای سعادتمند به دنبال نامه نگاری های لازم با کشور فرانسه هستند تا بتوانند اجازه خروج از کشور این بازیکن را بگیرند.

 

او در پایان گفت: این هم یکی ازمشکلاتی است که ما با آن دست و پنجه نرم می کنیم. دیاباته و میلیچ هنوز در تمرینات ما شرکت نکرده اند و ما فعلا اختیاری نداریم و نمی دانیم آنها چه زمانی می توانند به تمرینات استقلال اضافه شوند. این مسائلی است که تمرینات ما را با مشکل روبرو کرده است و فعلا دو بازیکن تاثیرگذار خود را در اختیار نداریم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

استقلال به دنبال اخد مجوز خروج از کشور دیاباته | ورزش سه