کد: 171505801 آبان 1399 ساعت 17:2637.6K بازدید

مدیران استقلال همچنان منتظر پاسخ علی کریمی

علی کریمی هنوز نظر خود را درباره پیشنهاد جدید باشگاه استقلال برای تمدید قرارداد ارائه نکرده است.
مدیران استقلال همچنان منتظر پاسخ علی کریمی

به گزارش "ورزش سه"، مدیران باشگاه استقلال طی روزهای گذشته تلاش زیادی برای تمدید قرارداد علی کریمی انجام دادند. در این بین مذاکرات زیادی بین استقلالی ها با کریمی انجام شده و مدیران باشگاه در تلاشند تا هرطور شده این ستاره را در جمع نفرات خود حفظ کنند.


پیشنهاد جدید باشگاه استقلال به کریمی طی روزهای گذشته ارائه شده و این هافبک توانمند و ملی پوش هنوز جوابی به پیشنهاد آبی ها نداده است. مسئولان استقلال منتظر هستند تا وضعیت کریمی مشخص شود و این بازیکن نظر نهایی اش را درباره ماندن یا رفتن از این تیم اعلام کند.


این در حالی است که گفته می شود علی کریمی پیشنهاد خوبی نیز از سپاهان دریافت کرده و احتمال پیوستنش به این تیم اصفهانی نیز وجود دارد اما هنوز به طور رسمی این مساله از سوی مقامات سپاهان تایید نشده است.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار