کد: 171632209 آبان 1399 ساعت 09:264.6K بازدید

بانوی المپیکی کاراته سه‌شنبه راهی هانوفر می‌شود

مشکل حمیده عباسعلی برای سفر به آلمان و تکمیل دوره درمان رفع شده است و این بانوی المپیکی کاراته به زودی راهی هانوفر می‌شود.
بانوی المپیکی کاراته سه‌شنبه راهی هانوفر می‌شود

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از مهر، پس از مکاتبه بابک امینی با هواپیمایی قطر، مجوز سفر حمیده عباسعلی به آلمان صادر شد و وی قرار است سه شنبه ۱۳ آبان ماه راهی هانوفر شود.

بانوی المپیکی کاراته می‌بایست قبل از اقدام به پرواز تست کرونا داده و در صورت منفی بودن اجازه سوار شدن به هواپیما را خواهد داشت.

وی همچنین در بدو ورود به آلمان نیز تست کرونای مجددی خواهد داشت و باید در مدت زمان آماده شدن پاسخ، در هتل حضور داشته باشد تا در صورت منفی بودن جواب تست، مجوز لازم را دریافت کند.

با این شرایط عمل جراحی روی پای آسیب دیده عباسعلی به اوایل هفته آینده موکول خواهد شد. عباسعلی ۱۵ اسفندماه سال گذشته پس از آسیب دیدگی در رقابتهای کاراته وان سالزبورگ، در هانوفر توسط دکتر امینی تحت عمل جراحی قرار گرفت و حالا باید دستگاهی که در قسمت آسیب دیده پای او کار گذاشته شده است را خارج کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار