کد: 243625122 مهر 1405 ساعت 08:382.8K بازدید

معارفه ستاره‌های ایران در بهترین لیگ جهان(عکس)

با آغاز فصل جدید لیگ برتر والیبال ایتالیا، چهار بازیکن ایرانی در سه تیم حاضر در این رقابت‌ها به میدان خواهند رفت؛ سه نفر از آن‌ها شانس حضور در ترکیب اصلی تیم‌های خود را دارند.
معارفه ستاره‌های ایران در بهترین لیگ جهان(عکس)

به گزارش "ورزش سه"، لیگ برتر والیبال ایتالیا از هفته آینده آغاز خواهد شد و ۱۲ تیم در یکی از معتبرترین لیگ‌های والیبال جهان به رقابت خواهند پرداخت.

در بین ۱۲ تیم حاضر در این مسابقات، سه تیم بازیکن ایرانی در اختیار دارند. پروجا، پادووا و کونئو، سه تیمی هستند که در مجموع چهار بازیکن ایرانی را در ترکیب خود جای داده‌اند.

2549154

عرشیا به‌نژاد و امیرمحمد گلزاده در تیم پادووا، متین حسینی در تیم پروجا و پوریا حسین‌خانزاده در تیم کونئو توپ خواهند زد.

2549153
2549155

به نظر می‌رسد از میان این چهار بازیکن، عرشیا به‌نژاد، امیرمحمد گلزاده و پوریا حسین‌خانزاده شانس حضور در ترکیب اصلی تیم‌های خود را داشته باشند؛ در حالی که متین حسینی برای رسیدن به ترکیب اصلی پروجا کار دشوارتری پیش رو خواهد داشت.

5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار