کد: 172741805 دی 1399 ساعت 09:324.2K بازدید

طالب ریکانی از قطار آقای گلی جا ماند

در پایان هفته هشتم، طالب ریکانی از جمع مدعیان آقای گلی فصل کاملا جا مانده تا نشان دهد مطابق ادعایش برای این مهم نمی‌جنگد و دستیابی به هدف تیمی در اولویت او قرار دارد.
طالب ریکانی از قطار آقای گلی جا ماند

به گزارش “ورزش سه”، طالب ریکانی که فصل را فوق العاده در ترکیب نفت آبادان استارت زده، اکنون با پنج گل زده در جمع مدعیان کفش طلای این فصل قرار دارد. با این حال گادوین منشا با عملکردی خیره کننده که البته هت تریک مقابل شهرخودرو نقش پررنگی در آن داشته، به این کورس بزرگ‌ با فراری جالب توجه فاصله انداخته است. مهاجم نیجریه‌ای گل گهر اکنون با ۹ گل زده در صدر قرار دارد و سجاد شهباززاده از سپاهان نیز با ۶ گل در پشت سرش قرار دارد.

 

ریکانی اما که پیش از این تا هفته ششم کورس پایاپایی را با منشا دنبال می‌کرد، اکنون با خواهد پنج گل به کار در هفته هشتم پایان داده است. کاپیتان خوشفکر و تکنیکی نفت آبادان که بعد از بالا رفتن انتظارات مدعی شده بود به هیچ عنوان دستیابی به آقای  گلی در اولویتش قرار ندارد، برابر تراکتور نیز علیرغم نمایشی جالب توجه در امر گلزنی توفیقی به دست نیاورد تا بیشتر به دنبال ایجاد موقعیت برای دیگر هم‌تیمی‌هایش باشد و با قدرت حمل توپ خود روز سختی برای مدافعان سرخپوش شکل داده بود.

 

با این حال او در دیدار بعدی تیمش مقابل سایپا بار دیگر به عنوان نفر تاثیرگذار نفت آبادان امیدوار است با یک نمایش موفق دیگر، بالانشینی تیمش را تداوم بخشد و باید دید در این مسیر موفق خواهد بود یا خیر.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

طالب ریکانی از قطار آقای گلی جا ماند | ورزش سه