کد: 172747305 دی 1399 ساعت 12:4013.2K بازدید

امیدواری شجاعیان به حضور در دربی

داریوش شجاعیان امیدوار است بتواند مصدومیتش را پشت سر گذاشته و به شهرآورد تهران برسد.
امیدواری شجاعیان به حضور در دربی

به گزارش "ورزش سه"، داریوش شجاعیان که در هفته سوم رقابت های لیگ برتر پس از 400 روز موفق شد برای استقلال به میدان برود، حالا دوباره دچار مصدومیت شده است و چند دیداری را از دست می دهد.


شجاعیان که در بازی مقابل تیم های پیکان، صنعت نفت و شهرخودرو از ابتدا در ترکیب تیمش به میدان رفت و حتی بازوبند کاپیتانی را نیز بر دست داشت، در تمرینات پیش از بازی مقابل ذوب آهن دچار آسیب دیدگی شد.


او به دلیل مصدومیت نتوانست تیمش را در سفر به اصفهان همراهی کند و زیر نظر کادرپزشکی به کارهای درمانی خود پرداخت. البته روز گذشته خبرهایی نیز منتشر شد که شجاعیان ترجیح داده روند درمانی اش را زیر نظر کادرپزشکی سابق آبی پوشان و در کلینیک دکتر نوروزی از سر بگیرد تا زودتر به میادین بازگردد.


شجاعیان البته امروز در تمرین استقلال حاضر شد و تمرینات اختصاصی خودش را زیر نظر کادرپزشکی فعلی آبی پوشان از سر گرفت. فکری امیدوار است که شجاعیان بتواند تا زمان برگزاری شهرآورد تهران به مرز آمادگی برسد تا از وجود او در دیدار مقابل پرسپولیس استفاده کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار