کد: 172766206 دی 1399 ساعت 13:2636.5K بازدید

دیاباته برای دربی آماده شد (عکس)

مهاجم اهل مالی آبی پوشان با حضور در تمرین گروهی نشان داد که رفته رفته در حال رسیدن به شرایط آرمانی است.

به گزارش "ورزش سه"، تمرین صبح امروز استقلال برای دیدار مقابل گل گهر در مجموعه نفت تهرانسر برگزار شد و مهمترین نکته این تمرین، حضور شیخ دیاباته در تمرینات گروهی و فوتبال درون تیمی بود.


دیاباته که پیش از بازی با پیکان از ناحیه دوقلو زانو دچار مصدومیت شد و چند دیدار این تیم را از دست داد، حالا رفته رفته به مرز آمادگی نزدیک می شود و خود را برای دیدار با پرسپولیس آماده می کند.

 

1557055

 

 

دیاباته در تمرین صبح امروز ابتدا به همراه محمد نادری و داریوش شجاعیان به صورت اختصاصی به تمرین پرداخت و در بخش اول تمرین امروز که پاسکاری تک ضرب و دو ضرب بود در تمرین گروهی شرکت کرد اما پس از آن، در فوتبال درون تیمی که در قالب دو تیم نارنجی و سبز برگزار شد، حضور پیدا کرد و حتی موفق به گلزنی نیز شد.

 

1557053

 

 

این می تواند بهترین خبر برای استقلالی ها و کادرفنی این تیم باشد که دیاباته به بهبودی رسیده و حتی می تواند برای دیدار مقابل آلومینیوم اراک نیز در دسترس فکری باشد و این بازیکن تا زمان برگزاری شهرآورد تهران، به آمادگی کامل برسد.

 

1557054

 

در تمرین امروز آبی پوشان، محمد نادری همچنان به صورت اختصاصی تمرینات خودش را انجام می دهد و داریوش شجاعیان نیز که از لحاظ آمادگی عقب تر از این دو نفر است، به تمرینات آماده سازی مشغول شد و باید دید او چه زمانی می تواند استقلال را در بازی های لیگ برتر همراهی کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار