کد: 172966816 دی 1399 ساعت 14:5533.1K بازدید

مخالفت قاطعانه لالیگا با درخواست بارسلونا

بارسلونا درخواست تعویق دیدار خود با الچه در تاریخ 24 ژانویه را داد بود که با مخالفت روبرو شد.
مخالفت قاطعانه لالیگا با درخواست بارسلونا

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا طبق برنامه باید روز یکشنبه 24 ژانویه(5 بهمن) در زمین الچه به میدان برود. همان روز قرار است انتخابات ریاست باشگاه برگزار شود و به دلیل این تداخل، بارسلونا از لالیگا درخواست تغییر روز بازی را داده بود.

باشگاه کاتالان مشکلی برای بازی در روزهای شنبه یا دوشنبه نداشت اما اتحادیه لالیگا پاسخ رد قاطعانه ای به این درخواست داد و به این ترتیب بارسا باید همان روز انتخابات در زمین الچه بازی خود را برگزار کند.

 

 

1559799

 

 

بارسلونا قبل از این بازی باید از مرحله یک شانزدهم نهایی کوپا دل ری و روز اول بهمن به میدان برود و با این وجود مشکلی برای بازی برابر الچه در روز شنبه نداشت. در درخواست بارسا قید شده بود که اگر بازی با الچه به دوشنبه موکول شود نیز مشکلی برای برگزاری بازی احتمالی یک هشتم نهایی کوپا دل ری(در صورت صعود بارسا) در روز پنجشنبه نخواهد داشت اما لالیگا با هر دو درخواست مخالفت کرد.

انتخابات ریاست بارسلونا اهمیت بسیار بالایی دارد و به دلیل پاندمی کرونا در شرایطی خاص نیز برگزار می شود. بارسلونا انتظار داشت با بررسی همه جوانب دیدار برابر الچه به روزی دیگر موکول شود که چنین نشد.

 

 

1559800

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

مخالفت قاطعانه لالیگا با درخواست بارسلونا | ورزش سه