کد: 173043020 دی 1399 ساعت 19:048.2K بازدید

تهدید کمیته انضباطی؛ بیانیه علیه داور تخلف است

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام کرد از این پس انتشار بیانیه علیه داوران تخلف محسوب می‌شود.


به گزارش "ورزش سه"، طی هفته های گذشته شاهد انتشار بیانیه های پرتعداد علیه تیم های داوری بازی ها از سوی باشگاه ها بودیم. باشگاه هایی که تصور می‌کردند حق شان توسط داوران داده نشده بیانیه منتشر کردند و اعتراض کردند. حالا اما کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال قصد برخورد با این بیانیه‌ها را کرده است.


در اطلاعیه ای که کمیته انضباطی منتشر کرده، آمده است:«نظر به اینکه بر اساس مقررات انضباطی طرح و بیان هرگونه مطلبی اعم از سخنرانی، مصاحبه، یادداشت و درج در فضای مجازی که مصداق توهین، هتک حرمت، افترا و نشر اکاذیب علیه داوران مسابقات فوتبال، فوتبال ساحلی و فوتسال باشد، تخلف انضباطی محسوب می‌شود.


بدینوسیله به تمامی باشگاه‌ها در تمامی سطوح و رده‌ها اعلام می‌شود با اعمال نظارت و دقت کافی بر بیان مطالب ابزاری از سوی بازیکنان، کادر فنی و مدیران خود نسبت به داوران مانع از صدور احکام محرومیت علیه این افراد شوند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

تهدید کمیته انضباطی؛ بیانیه علیه داور تخلف است | ورزش سه