کد: 173916704 اسفند 1399 ساعت 00:24

تعویض اجباری دوباره برای بیرانوند

دروازه بان ایرانی آنتورپ در بازی امروز هم به دلیل مصدومیت مجبور به ترک زمین شد.
تعویض اجباری دوباره برای بیرانوند

به گزارش ورزش سه، در چارچوب مسابقات هفته بیست و هفتم ژوپیر لیگ بلژیک، تیم رویال آنتورپ که علیرضا بیرانوند را در اختیار دارد، از ساعت ۲۳:۱۵ روز یکشنبه در بوسویل استادیوم به مصاف تیم رده پانزدهمی سنت‌ترویدن رفت.

 

علیرضا بیرانوند آنتورپ که در هشت هفته گذشته ژوپیر لیگ بلژیک دروازه‌بان تیمش بوده و در دیدار اخیرشان در لیگ اروپا نیز در ترکیب ابتدایی حضور داشت، امشب هم جزو نفرات اصلی بازی مقابل سنت‌ترویدن بود اما به دلیل مصدومیت در نیمه اول تعویض شد.

 

دروازه بان ایرانی آنتورپ که  در مسابقه قبلی تیمش در مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا مقابل رنجرز اسکاتلند، با آسیب دیدگی مواجه شده و در دقیقه ۷۷ از زمین بیرون رفته بود، در بازی امشب نیز بعد از 34 دقیقه حضور در زمین به دلیل آسیب دیدگی قادر به ادامه کار نشد و جای خود را به  دی وولف داد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار