کد: 243199305 مهر 1405 ساعت 00:442K بازدید

‫ حیف شد، می‌توانستیم اسپانیا را ببریم

‫کین: شانس نداشتیم، پایم سُر خورد!

کاپیتان تیم ملی انگلیس بعد از باخت به اسپانیا در ومبلی به پنالتی از دست رفته خودش اشاره کرد و گفت اگر شانس با انگلیس یار بود باید برنده می‌شد.
‫کین: شانس نداشتیم، پایم سُر خورد!

‫به گزارش ورزش سه، هری کین پس از شکست ۳ بر ۲ انگلیس مقابل اسپانیا، به جای تمجید از قهرمان جهان، از حسرت فرصت طلایی‌ای گفت که برای شکست دادن لاروخا از دست رفت.

‫ انگلیس در ومبلی ابتدا با ضربه لامین یامال عقب افتاد، اما در عرض چهار دقیقه با گل‌های آنتونی گوردون و هری کین ورق را برگرداند و پیش افتاد. کین و هم‌تیمی‌هایش حتی این شانس را داشتند که در دقیقه ۵۴ اختلاف را دو برابر کنند، اما کاپیتان انگلیس ضربه پنالتی را به تیرک کوبید تا چند دقیقه بعد الکس بائنا کار را به تساوی بکشاند و در نهایت میکل اویارزابال تیر خلاص را بزند تا قهرمان جهان با برد ۳ بر ۲ لندن را ترک کند.

‫کین با وجود این باخت تلخ، نمایش تیمش را در بخش‌های زیادی از مسابقه درخشان دانست و گفت: «در جام جهانی به سطح خوبی رسیدیم، اما نتوانستیم در تمام ۹۰ دقیقه در همان اوج بمانیم. امشب هم همین داستان تکرار شد. با این حال، آن دقایق در اواخر نیمه اول و شروع نیمه دوم، از بهترین نمایش‌هایی بود که ارائه داده بودیم. خیلی خیلی وقت می‌شد که چنین نمایش خوبی از تیم ملی ندیده بودیم. می‌دانیم چه توانایی بالایی داریم و اگر روز شانس ما بود، بازی را می‌بردیم.»

2541956

‫دقیقاً در دقیقه ۵۴ بود که همه معادلات به هم ریخت. کین پشت ضربه پنالتی ایستاد و دورخیز کرد، اما پای تکیه‌گاهش روی چمن لیز خورد و شوتش به تیر افقی دروازه کوبیده شد. توپ برگشت، اسپانیا از مهلکه گریخت و جریان بازی کاملاً تغییر کرد.

‫کاپیتان انگلیس درباره آن صحنه در گفت‌وگو با تل‌دیپورته با لحنی ساده و صادقانه گفت: «متاسفانه پایم سر خورد. پای چپم از زیرم در رفت و ضربه خراب شد. اما فوتبال همین است، زندگی یک مهاجم با همین لحظات می‌گذرد.»

‫این جمله کوتاه کین، تصویر کامل شبی بود که برای او همزمان در اوج و فرود بود؛ هری امشب گل زد، انگلیس را جلو انداخت، اما درست در لحظه‌ای که می‌توانست کار را تمام کند، بخت با او یار نبود.

‫ستاره بایرن مونیخ البته معتقد است نباید کل بازی را در آن پنالتی خلاصه کرد: «بازی بسیار نزدیک و برابری بود. اول کار ریتم بازی خودمان را پیدا نکردیم، اما بعد خیلی خوب به مسابقه برگشتیم، فشار آوردیم و موقعیت‌های زیادی ساختیم. من پنالتی را خراب کردم و آنها دوباره به بازی برگشتند. آنها قهرمان جهان هستند، اما ما نکات مثبت زیادی از این مسابقه با خودمان می‌بریم.»

2541957

‫صحبت‌های کین بر یک اصل مهم تاکید دارد. او قبل از بازی هم گفته بود انگلیس قرار نیست ادای فوتبال اسپانیا را درآورد؛ چرا که آنها از پایه‌ها با فرهنگ حفظ توپ رشد می‌کنند و انگلیس باید روی ابزارهای خودش یعنی قدرت فیزیکی، سرعت، شدت پرس و دوئل‌های تن‌به‌تن تمرکز کند.

‫گل گوردون با سرعت در انتقال و فرار به فضای خالی، و گل خود کین با حضور به موقع مهاجم شماره ۹، حاصل اجرای درست همین سبک بازی بود. اما مشکل بزرگ سه‌شیرها دقیقاً همین بود که نتوانستند این ریتم بالا را تا دقیقه ۹۰ حفظ کنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار