کد: 175732102 خرداد 1400 ساعت 20:2510.1K بازدید

جدایی دستیاران محسن عاشوری از تیم بادران 

بعد از جدایی محسن عاشوری از تیم بادران امروز دستیاران وی در تمرین تیم حاضر شدند اما پیش از شروع تمرین با بازیکنان خداحافظی کردند. 

به گزارش "ورزش سه"، با تصمیم باشگاه هدایت تیم بادران به امید رضا روانخواه محول شد و این منجر به خداحافظی دستیاران محسن عاشوری شد. مرتضی کرمانی مقدم – جمشید شاه محمدی – امید خورج – علی شیخ الاسلامی (مربی)  – تورج تیموری (مربی دروازه بان  ها) – فریبزر حناچی (مربی بدنساز) و مهدی شعبانی (آنالیزور) کادر محسن عاشوری در تیم بادران بودند. 

 

1604626

 

تغییر و تحول در کادر فنی تیم بادران در حالی صورت گرفت که این تیم با 41 امتیاز در رده دوم جدول رده بندی لیگ یک قرار دارد و یکی از دو مدعی صعود به لیگ برتر به حساب می آید و از سویی با 31 گل زده تهاجمی ترین خط حمله لیگ یک را دارد. همچنین این تیم در هفته های اخیر با مصدومیت چند بازیکن کلیدی خود از جمله پویا سیف پناهی – مهرداد طهماسبی – دانیال جهانبخش و ... مواجه شده است. 

 

در تمرین امروز تیم بادران رضا رهقی سرپرست تیم بادران هم با بازیکنان این تیم خداحافظی کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

جدایی دستیاران محسن عاشوری از تیم بادران  | ورزش سه