کد: 175779404 خرداد 1400 ساعت 22:1973.5K بازدید

هواداران میلان عصبانی از انتقال احتمالی به یوونتوس

دوناروما منفورترین بازیکن تاریخ ایتالیا خواهد شد؟

به نظر می رسد دیگر باید جدایی جیان لوئیجی دوناروما را از میلان قطعی بدانیم و یوونتوس جدی ترین مشتری ستاره 22 ساله تیم ملی ایتالیاست.
دوناروما منفورترین بازیکن تاریخ ایتالیا خواهد شد؟

به گزارش "ورزش سه"، قرارداد جیان لوئیجی دوناروما سنگربان تیم ملی ایتالیا و باشگاه میلان با این تیم به پایان رسیده و تلاش های روسونری برای حفظ این دروازه بان راه به جایی نبرد و باشگاه میلان که برای تمدید 5 ساله قرارداد دوناروما پیشنهاد پرداخت دستمزد سالیانه 8 میلیون یورویی به این بازیکن داده بود، اما مینو رایولا مدیر برنامه دروازه بان ایتالیایی خواهان دریافت 20 میلیون یورو شد.


پس از به بن بست رسیدن مذاکرات میلان با دوناروما، آنها جانشین این سنگربان جوان را نیز به خدمت گرفتند. فابریتزیو رومانو، خبرنگار ایتالیایی و همچنین نشریه گاتزتا دلو اسپورت و دنیله لونگو، خبرنگار معتبر نزدیک به میلان همگی از قطعی شدن حضور مایک مینیان سنگربان لیل در میلان خبر داده اند.

 

1605368


دوناروما که هنوز تنها 22 سال سن دارد، باشگاه های زیادی را خواهان به خدمت گیری خود می بیند که در این میان، یوونتوس رقیب و دشمن قدیمی میلانی ها به صورت جدی خواهان جذب دوناروما است و در صورت شکل گرفتن این انتقال، شاهد یکی از جنجالی ترین جابجایی های فوتبال ایتالیا خواهیم بود.


هر چند که گفته می شود چلسی نیز در پی جذب دوناروما است اما نمی توان علاقه قدیمی یوونتوس به جذب این گلر جوان را انکار کرد. یوونتوس که طی سالیان اخیر بازیکنان بزرگ زیادی را همچون دنی آلوز، فابیو کاناوارو، پل پوگبا و آندره آ پیرلو به صورت رایگان به خدمت گرفته بود، در پی این است تا شاه ماهی نقل و انتقالات فوتبال ایتالیا را نیز به تورین ببرد.


اخبار مربوط به حضور دوناروما در یوونتوس، حسابی هواداران میلان را خشمگین کرده است. این گلر جوان که نخستین بار در سال 2015 و در سن 16 سالگی برای میلان به میدان رفت، طی 8 سال گذشته در 251 مسابقه برای روسونری به میدان رفت و طی سالیان اخیر شماره یک میلان را از آن خود کرده بود و با وجود سن کم، کاپیتان دوم تیمش محسوب می شد.

 

 

1605369

 


هواداران فوتبال بخصوص طرفداران میلان در فضای مجازی اعتقاد دارند در صورت حضور دوناروما در یوونتوس، او تبدیل به منفورترین بازیکن تاریخ سری آ خواهد شد. بازیکنی که با وجود سن کم اما در لباس روسونری به میدان رفت و توانست در لیگ این کشور نامی برای خودش دست و پا کند و به گلر شماره یک تیم ملی ایتالیا تبدیل شود.


میلان که رقابت سختی با یوونتوس و اینتر دارد، در طی سالیان اخیر و در گذشته نیز جابجایی های زیادی بین این 3 تیم شکل گرفته و بازیکنان بزرگی در فوتبال ایتالیا حضور داشتند که حتی لباس سه تیم را بر تن کردند ولی داستان دوناروما و میلان با سایر نقل و انتقالات فرق دارد چرا که او به نوعی پسر روسونری محسوب می شود و انتقال او به رقیب دیرینه، برای هواداران میلان بسیار سخت خواهد بود.


باید دید در نهایت دوناروما چه تصمیمی برای آینده اش خواهد گرفت. آیا او نفرت ابدی هواداران میلان را به جان می خرد و راهی بیانکونری خواهد شد یا اینکه سنگربان روسونری تیم دیگری را انتخاب خواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار