کد: 234622305 اسفند 1404 ساعت 10:104.8K بازدید

تهدید به اعتصاب: فوتبال آرژانتین علیه رئیس جمهور!

فدراسیون فوتبال آرژانتین به دلیل اتهامات دولت علیه برخی از اعضای خود، در حال بررسی توقف بازی‌ها در هفته نهم لیگ است.
تهدید به اعتصاب: فوتبال آرژانتین علیه رئیس جمهور!

به گزارش "ورزش سه"، فوتبال آرژانتین لحظات پرتنش بی‌سابقه‌ای را سپری می‌کند. در میان اتهاماتی که متوجه فدراسیون فوتبال آرژانتین (AFA) شده است، فابیان برلانگا، رئیس باشگاه ولز سارسفیلد، احتمال تعلیق موقت مسابقات حرفه‌ای را به عنوان واکنشی به بحران نهادی و قضایی (که فراتر از مسائل ورزشی رفته) رد نکرد.

جرقه این درگیری در دسامبر گذشته زده شد؛ زمانی که بر اساس شکایت سازمان امور مالیاتی کشور (ARCA)، تحقیقاتی درباره فرار مالیاتی احتمالی اعضای عالی‌رتبه فوتبال ملی آغاز شد. کلودیو «چیکی» تاپیا (رئیس AFA)، پابلو توویگینو (خزانه‌دار)، کریستین مالاسپینا (دبیرکل) و سایر اعضا به عنوان متهمان احتمالی برای ادای توضیحات احضار شدند.

اظهارات برلانگا در پاسخ به سوال شبکه محلی تیک درباره تأثیر این اتهامات بر تقویم فوتبال ملی مطرح شد. رئیس باشگاه ولز با قاطعیت تأکید کرد: «ثابت شده که همه پرداختی‌ها انجام شده و پرونده‌ای که به خاطرش اتهام زده‌اند هیچ پایه و اساسی ندارد و همه حساب‌ها به‌روز است.»

2430591

 او به این ترتیب از وضعیت اقتصادی باشگاه خود و بسیاری دیگر از باشگاه‌هایی که درگیر این جنجال شده‌اند، دفاع کرد. او فراتر از دفاع از باشگاه ولز، معتقد است که «جنگی علیه فوتبال به راه افتاده که هیچ ارتباطی به ورزش ندارد»؛ وی اشاره کرد که انگیزه‌های پشت این اتهامات می‌تواند تحت تأثیر منافع خارجی از سوی «کاسا روسادا» (کاخ ریاست‌جمهوری) به رهبری خاویر میلی باشد.

نقطه اصلی اصطکاک، تلاش دولت برای ترویج «شرکت‌های سهامی ورزشی» (SAD) در کشور است؛ ایده‌ای که از سوی بخش‌های دولتی حمایت می‌شود اما با ساختار سنتی باشگاه‌های آرژانتین در تضاد است. برلانگا تأکید کرد که اکثر باشگاه‌ها پیش از این مخالفت خود را با این مدل اعلام کرده‌اند و تنش‌های فعلی کمکی به ثبات فعالیت‌های ورزشی نمی‌کند.

اعتصاب کدام تاریخ‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد؟
فدراسیون فوتبال آرژانتین با انتشار بیانیه‌ای مدعی شد که تمام پرداخت‌ها به طور منظم انجام شده است. در ابتدای این بیانیه آمده است: «فدراسیون فوتبال آرژانتین هیچ بدهی معوقه‌ای بابت تعهدات مالیاتی که مبنای شکایت ARCA قرار گرفته، ندارد؛ مطالباتی که به عنوان پایه تصمیم قضایی برای احضار مقامات این نهاد استفاده شده است.»

اگرچه برلانگا جزئیات دقیق یا مهلتی تعیین نکرد، اما ایده اولیه، تعلیق کامل هفته نهم لیگ است که از ۵ تا ۸ مارس برنامه‌ریزی شده است. این اعتصاب نه تنها لیگ دسته اول، بلکه تمام سطوح فوتبال ملی را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار