کد: 175872909 خرداد 1400 ساعت 17:0633.3K بازدید

مشکلات خط دفاعی همچنان ادامه‌دار است؛

انتقاد ورزشی‌نویس معروف عراقی علیه تیم ملی

یکی از فوتبال‌نویسان سرشناس عراقی در واکنشی توییتری به پیروزی عراق در مقابل نپال، عملکرد شاگردان کاتانچ را نقد کرده است.
انتقاد ورزشی‌نویس معروف عراقی علیه تیم ملی

به گزارش "ورزش سه" تیم ملی عراق پیش از سفر به بحرین برای انجام سه دیدار حساس در مرحله مقدماتی جام جهانی، دیداری دوستانه با تیم ملی نپال برگزار کرد که این مسابقه با برتری 6 بر 2 شاگردان کاتانچ همراه بود و عراقی‌ها توانستند با پیروزی روحیه‌بخش آماده سفر به منامه شوند؛ این تیم یکی از رقبای اصلی ایران در راه صعود به جام جهانی است.

 

با این‌حال پیروزی 6 گله عراقی‌ها مقابل نپال، انتقاداتی را هم به دنبال داشت؛ از جمله علی نوری یکی از فوتبال‌نویسان نام‌آشنای عراقی در نقد عملکرد تیم کاتانچ، به عملکرد ضعیف خط دفاعی پرداخته و در توییتی مدعی شده است که این مشکل در همه رده‌های سنی تیم ملی عراق دیده می‌شود و هیچ پادزهر و راه‌حلی هم برای رفع آن تاکنون اعمال نشده است.

 

وی هم‌چنین انتقاداتی را هم نسبت به لژیونرهای تیم ملی عراق کرده و در توییتری دیگر از مخاطبان پرسیده که آیا واقعا سطح بازیکنان لژیونر و بازیکنان لیگ داخلی عراق تفاوت چندانی با یکدیگر دارد و لژیونرها سطح فنی بالاتری را از خود نشان داده‌اند؟

 

این انتقادات در شرایطی مطرح شده است که تیم ملی عراق با 11 امتیاز صدرنشین گروه C است و در سه مسابقه باید در منامه بحرین به مصاف تیم‌های ملی کامبوج، هنگ‌کنگ و ایران برود؛ بدون‌تردید تقابل تیم‌های ملی ایران و عراق که 25 خردادماه برگزار می‌شود، می‌تواند سرنوشت تیم ملی ایران را در راه صعود به مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی 2022 قطر رقم بزند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

انتقاد ورزشی‌نویس معروف عراقی علیه تیم ملی | ورزش سه