کد: 176242929 خرداد 1400 ساعت 15:4021.3K بازدید

چهار پرسپولیسی با سابقه تراکتوری در سوپرجام

چهار بازیکن فعلی پرسپولیس سابقه بازی در تراکتور را در کارنامه دارند و در این جدال از انگیزه شخصی زیادی برای این تقابل برخوردار هستند.
چهار پرسپولیسی با سابقه تراکتوری در سوپرجام

به گزارش "ورزش سه"، حامد لک، امید عالیشاه، احمد نوراللهی و سعید آقایی چهار بازیکنی هستند که اکنون با عضویت در پرسپولیس سابقه حضور در تراکتور را نیز در کارنامه دارند و باید فردا مقابل این حریف در سوپرکاپ حاضر شوند.

 

لک که مدت‌ها به عنوان گلر تراکتور حضور داشته، یک فصل نیز شانس قهرمانی با این تیم را داشت که در دیداری عجیب آن را از دست داد. سعید آقایی بازیکن تبریزی پرسپولیس نیز بعد از درخشش در گسترش و در ادامه تراکتور به سطح اول فوتبال معرفی شد و در نهایت با پشت سر گذاشتن دوره ای در سپاهان به عضویت پرسپولیس در آمد.

 

امید عالیشاه و احمد نوراللهی نیز یکی از پرحاشیه‌ترین دوران حضور در تراکتور را دنبال کردند. این دو بازیکن برای پشت سر گذاشتن دوره سربازی راهی این تیم شدند و البته به دلیل بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی این باشگاه در آن مقطع شانس زیادی برای بازی در ترکیب تراکتور به دست نیاورده بودند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

چهار پرسپولیسی با سابقه تراکتوری در سوپرجام | ورزش سه